Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og password her for at logge ind på websitet:

Nyt om Efteruddannelse bringer jævnligt temaer og oversigter for læsere der gerne vil gå i dybden med et bestemt emne. Her har vi samlet nogle af de mest populære af slagsen:

Tema om telefonbetjening

Telefonbetjening er blevet vigtigere end nogensinde: Nye informationsteknologier såsom IP-telefoni gjort at virksomheder kan automatisere og effektivisere deres telefonbetjening i call centre. Det betyder at flere i virksomheden er i kontakt med omverdenen i form af kunder, leverandører og institutioner. Alle i virksomheden skal derfor kunne ramme den rigtige knap, når telefonen skal viderestilles.

Tema: 60+

I 2050 skal vi alle arbejde til vi er 69. Sådan bliver det hvis vi skal fastholde forholdet mellem antallet af personer i arbejdsstyrken og antallet uden for. Derfor har vi sat fokus på den ældste del af arbejdsstyrken.

Hvad koster det at arrangere et kursus?

Nyt om Efteruddannelse har undersøgt hvad det koster at arrangere kursus på danske kursus- og konferencesteder. Oversigten viser tilbuddene fra 61 kursussteder samt deres adresser og telefonnumre, så det er muligt at tage kontakt til de pågældende arrangører.

Tema om salg

I anledning af det aktuelle temanummer om salg har Nyt om Efteruddannelse i samarbejde med Kompetence-guiden.dk udarbejdet en oversigt over kurser i salg på det danske marked. Se oversigten over salgskurser her.

Tema om effektmåling

Hvert år bruger samfundet og danske virksomheder knap 20 mia. kr. på efteruddannelse. Men i realiteten ved man meget lidt om hvad der kommer ud af investeringen. For at komme videre må vi have brugbare tal for effekten af anstrengelserne. Men tallene skal anvendes med omtanke. Derfor har Nyt om Efteruddannelse sammensat et tema om effektmålinger.

Tema om stress

Undersøgelser tyder på at når grænserne mellem fritid og arbejde udviskes, stiger arbejdsmængden. For nogle er det en fin ting, for andre er det katastrofalt. Det er baggrunden for Nyt om Efteruddannelses tema om stress – bagsiden af medaljen for det moderne vidensamfund.

Værktøjer til udvikling

Personaleansvarlige der kæmper en daglig kamp med at pleje organisationens kompetencer, ser sig ofte om efter værktøjer der kan lette arbejdet. Og det er ikke svært at finde tilbud på produkter der hævder at kunne gøre arbejdet med kompetencerne lettere. Det svære består i at bevare overblikket og i at skille skidt fra kanel. Nyt om Efteruddannelse giver et overblik over nogle af de mest kendte redskaber til strategisk medarbejderudvikling.

E-learning miniordbog

Nyt om Efteruddannelses e-learning miniordbog forklarer betydningen af en række begreber når de bruges specifikt om e-learning.

Virksomheds- og erhvervsspil

Virksomhedsspil er ikke kun for sjov. De kan gøre virksomheden mere effektiv og få medarbejderne til at acceptere forandringer. Nyt om Efteruddannelse bringer en oversigt over nogle af de virksomheds- og erhvervsspil der bliver udbudt i Danmark.


HR-Invest · Trelde Næsvej 35C · 7000 Fredericia · Telefon: 3023 7636